Eiken Traptreden

Een trap op maat

Een trap is vaak een eyecatcher, of deze nu in de inkomhal of in de leefruimte staat. Daarom is het zeker de moeite waard om hierin te investeren.

Een degelijke trap kan tientallen jaren meegaan, vaak zonder verlies aan kwaliteit. Bij renovaties blijft de trap daarom ook meestal behouden. Dat wil daarom niet zeggen dat u deze niet in een nieuw jasje kan steken. Zandstralen en een nieuw laagje vernis kunnen al wonderen doen. Zijn de treden wat versleten of wenst u om compleet nieuwe look? Dan is het ook mogelijk om overzettreden te laten maken en deze over de bestaande treden te plaatsen. Uw trap ziet er meteen als nieuw uit!

  • Traprenovatie
  • Overzettreden
  • Nieuwe traptreden

Kwaliteit op maat

Bij DW Build leveren we kwaliteit op maat. We komen alles nauwgezet opmeten, en zorgen nadien voor een perfect afgewerkt resultaat.

Service op maat: we komen ter plaatse alles nauwkeurig opmeten
Service op maat: we komen ter plaatse alles nauwkeurig opmeten
Kwaliteit: we werken enkel met het beste materiaal
Kwaliteit: we werken enkel met het beste materiaal

Gespecialiseerd in eikenhout

De ene houtsoort is de andere niet. Ook voor een trap is de keuze hiervan niet onbelangrijk. Bij DW Build zijn we gespecialiseerd in het werken met eikenhout.

Eikenhout is gemakkelijk te bewerken en te behandelen. Dat maakt eik de ideale houtsoort voor het maken van een trap. Daarboven heeft eikenhout een van nature aanwezige tekening, wat uw trap een authentieke uitstraling geeft.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden, of wilt u een vrijblijvende offerte?