Buitendeuren

De eerste indruk

De buitendeur is vaak het eerste wat opvalt aan een huis. Ben je op zoek naar een zwarte moderne voordeur? De keuze hiervan is daarom niet onbelangrijk. Een moderne uitstraling, een gevoel van klasse of een uitnodigend warm nest, met de gepaste deur creëert u de juiste sfeer al voor het binnengaan.

De buitendeuren bij DW Build hebben net dat tikkeltje extra. Hiervoor werken we samen met het toonaangevend bedrijf PIRNAR uit Slovenië. Door deze samenwerking kunnen we u de meest luxueuze deuren aanbieden, voorzien van de laatste technische snufjes.

  • Inbraakwerend
  • Isolerend
  • Verborgen deurhendels
  • Gezichtsherkenning
  • Vingerafdrukscanner
pirnar

In samenwerking met PIRNAR

Voor onze buitendeuren werken we samen met PIRNAR, één van de meest toonaangevende bedrijven in deze sector. Zij hebben enkele indrukwekkende innovaties op hun naam staan. Een van hun laatste creaties is de Pirnar Theatrica Entrance Wall, een deur die enkel opent voor de eigenaar zelf, en dat op basis van gezichtsherkenning.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op hun website!

video icon

Garantie op kwaliteit

Met de service op maat aangeboden door DW Build in combinatie met de expertise van Pirnar beloven wij u garantie op de beste kwaliteit.

Al onze deuren zijn zeer goed isolerend, zodat u de koude winterdagen perfect buiten kan sluiten. Woont u in een drukke stad? Ook akoestische deuren zijn mogelijk, zodat het straatlawaai sterk gedempt wordt.

Service op maat
Service op maat
Garantie op kwaliteit
Garantie op kwaliteit

Onze deur staat voor u open!

Vingerafdrukscanner, gezichtsherkenning, verborgen deurhendels, … Dat alles spreekt tot de verbeelding, want het is niet iets wat je dagelijks tegenkomt. Daarom nodigen we u uit om een kijkje te nemen in onze toonzaal, waar je deze technieken even kan uitproberen voordat u tot een aankoop overgaat.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden, of heeft u graag een vrijblijvende offerte?