Sloveense Arbeiders

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bedrijven krijgen het steeds moeilijker om hun vacatures voor technisch geschoolde arbeiders ingevuld te krijgen. Daarboven komt nog uitval binnen het eigen personeel door ziekte. Het kan daarom soms noodzakelijk zijn om op zoek te gaan naar goede, betrouwbare en hardwerkende arbeiders buiten België. Zelf op zoek gaan in het buitenland naar werkkrachten is echter niet vanzelfsprekend. Er komt een heleboel administratie en wetgeving bij kijken, waarmee u niet vertrouwd bent.

Bij DW Build beschikken we over een uitgebreid netwerk en contacten met buitenlandse interimkantoren, die samen met ons voor u op zoek gaan naar de meest geschikte arbeider(s) voor uw bedrijf. We zorgen daarnaast ook voor alle administratie die daarbij komt kijken. Zo kan u zich 100% concentreren op uw bedrijf.

  • We gaan voor u op zoek naar de geschikte arbeider(s)
  • We beschikken over een uitgebreid netwerk in het buitenland
  • We verzorgen alle administratie die hierbij komt kijken
  • U kan zich 100% concentreren op uw bedrijf

Waarom Sloveense arbeiders?

Sloveense arbeiders staan erom gekend zeer beleefde, betrouwbare en hardwerkende mensen te zijn. Ze zijn technisch goed opgeleid, en kunnen volledig zelfstandig het werk uitvoeren. U kan er steevast op vertrouwen dat ze een grote aanwinst zullen zijn voor uw bedrijf, en het werk steeds kwalitatief en snel zullen uitvoeren.

Sloveense arbeiders zijn verder ook op de hoogte van de Europese wetgeving, waardoor we kunnen garanderen dat uw project binnen afzienbare tijd en volledig volgens de Europese normen en maatstaven afgewerkt zal zijn.

Sloveense onderaannemers

Naast het tewerkstellen van Sloveense arbeiders, kunnen wij u ook in contact brengen met Sloveense onderaannemers voor uw project. Zij brengen hun Sloveense arbeiders dan naar België via detachering, en zorgen ervoor dat uw project afgewerkt is binnen de vooropgestelde deadline.

Op deze manier heeft u meteen een team van arbeiders tot uw beschikking, die reeds op elkaar ingespeeld zijn. De opvolging van het project kan u met een gerust hart overlaten aan de gekwalificeerde onderaannemer. Zo heeft u tijd om uzelf volledig te concentreren op andere lopende projecten.

Wetgeving en administratie

Een buitenlandse werkkracht aanstellen is niet vanzelfsprekend. Er komt heel wat administratie bij kijken, die veel tijd kan innemen indien u hier niet mee vertrouwd bent. Zo moeten er verschillende formulieren ingevuld worden en moet er een arbeidskaart aangevraagd worden.

Deze administratieve papierberg nemen wij u graag uit handen. We zorgen er in uw plaats voor dat alle documenten in orde zijn, zodat uw nieuwe werkkracht meteen en zonder zorgen bij u kan starten.

Contact

Heb je vragen? Contacteer ons gerust vrijblijvend!