Poolse Arbeiders

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Goede, betrouwbare en hardwerkende arbeiders vinden is lang niet meer zo eenvoudig. Technisch geschoolde arbeiders liggen in België niet voor het rapen. Zelf op zoek gaan in het buitenland naar werkkrachten is echter ook niet vanzelfsprekend. Er komt een heleboel administratie en wetgeving bij kijken, waarmee u niet vertrouwd bent.

Bij DW Build beschikken we over een uitgebreid netwerk en contacten met buitenlandse interimkantoren, die samen met ons voor u op zoek gaan naar de meest geschikte arbeider(s) voor uw bedrijf. We zorgen daarnaast ook voor alle administratie die daarbij komt kijken. Zo kan u zich 100% concentreren op uw bedrijf.

  • We gaan voor u op zoek naar de geschikte arbeider(s)
  • We beschikken over een uitgebreid netwerk in het buitenland
  • We verzorgen alle administratie die hierbij komt kijken
  • U kan zich 100% concentreren op uw bedrijf.

Waarom Poolse arbeiders?

Poolse arbeiders staan erom gekend dat ze technisch sterk aangelegd zijn. Het zijn harde werkers, en zijn steevast een grote aanwinst voor uw bedrijf. Daarboven komt nog dat we selecteren op arbeiders die volledig zelfstandig kunnen werken, en zich vlot kunnen aanpassen naar uw wensen en deze van uw klant.

Poolse arbeiders zijn verder ook op de hoogte van de Europese wetgeving, waardoor we kunnen garanderen dat uw project binnen afzienbare tijd en volledig volgens de Europese normen en maatstaven afgewerkt zal zijn.

Poolse onderaannemers

Naast het tewerkstellen van Poolse arbeiders, kunnen wij u ook in contact brengen met Poolse onderaannemers voor uw project. Zij brengen hun Poolse arbeiders dan naar België via detachering, en zorgen ervoor dat uw project afgewerkt is binnen de vooropgestelde deadline.

Op deze manier heeft u meteen een team van arbeiders tot uw beschikking, die reeds op elkaar ingespeeld zijn. De opvolging van het project kan u met een gerust hart overlaten aan de gekwalificeerde onderaannemer. Zo heeft u tijd om uzelf volledig te concentreren op andere lopende projecten.

Wetgeving en administratie

Bij het aanstellen van een buitenlandse werkkracht komt jammer genoeg ook heel wat administratie kijken. Zo moeten er verschillende formulieren ingevuld worden en moet er een arbeidskaart aangevraagd worden.

De wetgeving die gevolgd moet worden, is ook verschillend bij ieder document. Zo moet de wetgeving van het land van tewerkstelling gevolgd worden bij de loonadministratie, maar moet de sociale zekerheid in orde gebracht worden in het land van herkomst.

Deze administratieve papierberg nemen wij u graag uit handen. We zorgen er in uw plaats voor dat alle documenten in orde zijn, zodat uw nieuwe werkkracht meteen en zonder zorgen bij u kan starten.

Contact

Heb je vragen? Contacteer ons gerust vrijblijvend!